Staatsbosbeheer

Staatsbosbeheer is het groene nutsbedrijf van Nederland. Wij ontwikkelen en beschermen het groene erfgoed van ons land. Wij zorgen dat huidige en toekomstige generaties de vele belangrijke waarden van natuur kunnen beleven, in balans met het duurzaam benutten van onze gebieden met de samenleving. We brengen natuur dichter bij de mensen, nu en in de toekomst. Dat zit in onze natuur.

www.staatsbosbeheer.nl

Landschap Noord Holland

Landschap Noord-Holland wordt gesteund door 35.000 Beschermers. Dankzij de bijdragen van deze enthousiaste natuurliefhebbers wordt ons werk mogelijk gemaak: het beheer van 96 natuurgebieden in de gehele provincie. Als waardering ontvangen Beschermers vier keer per jaar ons prachtige tijdschrift, het laatste natuurnieuws per e-mail en een Natuurpas, waarmee zij toegang hebben tot allerlei exclusieve voordelen.

www.landschapnoordholland.nl

Wensenambulance

Wij vervullen uw laatste wens met de grootste zorg.
De WensenAmbulance Amsterdam en omstreken helpt mensen die niet lang meer te leven hebben, bij het vervullen van hun laatste wens. Bijvoorbeeld: je dochter kunnen zien trouwen, een laatste keer naar zee, naar een voetbalwedstrijd of nog één keer naar huis. Ontroerende laatste wensen die voor terminaal zieken vaak alleen in vervulling kunnen gaan, als er een ambulance is met goede medische begeleiding.

www.wensenambulance.nl