Inschrijving X-Bike op 23 september 2018 nog is open.
Je kunt je nog steeds inschrijven voor de X-Bike. Wil je met één van de afstanden mee doen? Schrijf je in en je bent deelnemer op 23 september. 

X-BIKE

Op 23 september om 10:00 uur start de X-BIKE. Bikers wagen zich aan een 5 uur durende ATB-race op een prachtig en uitdagend parcours. Het strand alleen al is fantastisch!! En de start & finish op het Dorpsplein van Callantsoog. Ieder zijn eigen ervaring. Ieder zijn eigen X-Bike.

Wat wordt jouw X-Bike? Topklasse, Teamklasse of Funklasse?  

Klik op de onderstaande link, lees meer informatie op onze site en schrijf je in! 

X-Callantsoog.nl - X-Bike

X-Bike Callantsoog

 Dorpsplein Callantsoog.
 23 September 2018
 Vanaf 10:00 uur
 Top-klasse, Team-klasse en Fun-klasse

Klik op deze button en ga naar "INSCHRIJVEN"

 5 Redenen voor jouw X-Bike: 

  1. Top en fun klassen.
  2. Allesomvattend uniek offroad parcours.
  3. Gemoedelijke sfeer.
  4. Fijne verzorging.
  5. Toplocatie in Callantsoog.
En oh ja, je kunt eerder dan de 5 uur stoppen als het echt niet meer gaat.
Gebruik van de (natuur)gebieden - vrijwilligers
Ook dit jaar hebben wij weer goed overleg gehad met Staatsbosbeheer, Landschap Noord Holland en privé eigenaren over het gebruik van hun percelen. Wij zijn daar blij mee. In de media lezen we namelijk wel andere berichten. Een goed overleg kan alleen als we elkaar respecteren en de boel netjes achterlaten. De afgelopen edities is dat gelukt. Dit jaar gaan wij daar weer voor. 
Morgen wordt er een zuidwest 6 verwacht. Dat is lekker!! Daarmee wordt het strand vlak gespoeld en lekker stevig voor de X-Run en X-Bike. Goede planning dus van onze vrijwilligers. 

Over vrijwilligers gesproken. Het bestuur van X-Callantsoog bestaat uit 5 bestuursleden. Daarnaast hebben wij ruim 60 vrijwilligers. Van EHBO-ers tot verkeersregelaars. Van bruggenbouwers tot cateringhelpers en van parcours-uitzetters tot administrateurs. Prachtig die betrokkenheid voor dit evenement in Callantsoog.  


 

Maak jij er een sportweekend van en doe je de combi?

Voor de veelzijdige sporter, die wil biken en hardlopen, doe mee met de combi van de X-Run (10km) en de X-Bike (Top-klasse). Een gave combi, die je voldoening zal geven. Zin? Geef je dan voor beide evenementen op, sta aan beide starts en finish. Wij regelen de rest.
 
Klik op deze button en ga naar "INSCHRIJVEN"
Applaus voor onze sponsoren!!
Aficom Accountants en Adviseurs -  Bakkerij van der Ploeg -  Albert Heijn Callantsoog -  Het Zijper Notariskantoor -  IJsie prima -  Makelaardij Zuurbier -  Callinghe aan- en verkoop -  Restaurant Iegewies -  ASG makelaardij - Beerse Makelaardij - Jos Koeleman keurslagerDesto
X-Callantsoog.nl