Inschrijving X-Bike op 23 september 2018 is open.

X-BIKE

Op 23 september om 10:00 uur start de X-BIKE. Bikers wagen zich aan een 5 uur durende ATB-race op een prachtig en uitdagend parcours. Het strand alleen al is fantastisch!! En de start, doorkomsten & finish op het Dorpsplein van Callantsoog. Ieder zijn eigen ervaring. Ieder zijn eigen X-Bike.

Wat wordt jouw X-Bike? Topklasse, Teamklasse of Funklasse?  

Klik op de onderstaande link, lees meer informatie op onze site en schrijf je in! 

X-Callantsoog.nl - X-Bike

X-Bike Callantsoog

 Dorpsplein Callantsoog.
 23 September 2018
 Vanaf 10:00 uur
 Top-klasse, Team-klasse en Fun-klasse

Klik op deze button en ga naar "INSCHRIJVEN"

 5 Redenen voor jouw X-Bike: 

  1. Top en fun klassen.
  2. Allesomvattend uniek offroad parcours.
  3. Gemoedelijke sfeer.
  4. Fijne verzorging.
  5. Toplocatie in Callantsoog.
Onze goede doelen editie 2018
Landschap Noord-Holland wordt gesteund door 35.000 Beschermers. Dankzij de bijdragen van deze enthousiaste natuurliefhebbers wordt ons werk mogelijk gemaak: het beheer van 96 natuurgebieden in de gehele provincie. Als waardering ontvangen Beschermers vier keer per jaar ons prachtige tijdschrift, het laatste natuurnieuws per e-mail en een Natuurpas, waarmee zij toegang hebben tot allerlei exclusieve voordelen. 
Staatsbosbeheer is het groene nutsbedrijf van Nederland. Wij ontwikkelen en beschermen het groene erfgoed van ons land. Wij zorgen dat huidige en toekomstige generaties de vele belangrijke waarden van natuur kunnen beleven, in balans met het duurzaam benutten van onze gebieden met de samenleving. We brengen natuur dichter bij de mensen, nu en in de toekomst. Dat zit in onze natuur. 

Maak jij er een sportweekend van en doe je de combi?

Voor de veelzijdige sporter, die wil biken en hardlopen, doe mee met de combi van de X-Run (10km) en de X-Bike (Top-klasse). Een gave combi, die je voldoening zal geven. Zin? Geef je dan voor beide evenementen op, sta aan beide starts en finish. Wij regelen de rest.
 
Klik op deze button en ga naar "INSCHRIJVEN"
Applaus voor onze sponsoren!!
Aficom Accountants en Adviseurs -  Bakkerij van der Ploeg -  Albert Heijn Callantsoog -  Het Zijper Notariskantoor -  IJsie prima -  Makelaardij Zuurbier -  Callinghe aan- en verkoop -  Restaurant Iegewies -  ASG makelaardij - Desto
X-Callantsoog.nl