X-Run

De X-Run is voor runners die een 10 kilometer eens anders willen lopen. Strand, trap, gravel, gras, asfalt, brug op, brug af, duinen, strandpaviljoen, maakt het net even anders en spannender. Het gehele parcours kun je hardlopend afleggen. Toch smaakt de finish lekkerder dan andere 10km runs. Komt door het prachtige parcours en omstandigheden. 

X-Bike

Op 24 september om 10:00 uur start de X-Bike Callantsoog. Bikers wagen zich aan een heerlijke 5 uur durende race. Over het zelfde parcours als de X-Run van 10 kilometer in en om Callantsoog worden er prachtige verhalen gemaakt. Ieder zijn eigen ervaring. 

Aan X-Bike Callantsoog kun je meerijden als TEAM Biker of als Individuele Biker. Ook zijn de funklassers welkom voor hun 4 ronden. 

 

Klik op deze button en ga naar "INSCHRIJVEN"

 X-Bike Funklasse ook op zondag 

De X-Bike funklasse gaat net als andere jaren gewoon door tijdens de X-Bike. Wij hebben een paar keer vernomen dat dit onduidelijk is, omdat je jezelf daarvoor op de site niet kan inschrijven. Op zondagochtend kun je daarvoor gewoon inschrijven. Je doet dan niet mee in de uitslagen en je krijgt geen goodie bag, maar je hebt wel 4 ronden vertier. De start is gelijk met de Team-bikers en met de individuele bikers. Wel start je achter hen...


 

Deelnemers X-Bikers online.
 

De deelnemers van de X-Bike en de deelnemers van het combiklassement staan sinds gister online. Klik hier om te kijken wie er mee doen. Sta je er niet tussen? Zie je mogelijkheden? Schrijf jezelf nog in. Het kan nog.

Klik op deze button en ga naar "INSCHRIJVEN"
Weersverwachting

Vorig jaar hebben we alle regen gehad voor de komende jaren. Het beloofd dus dit weekend prachtig te worden. Voorspellingen zijn goed. Het baggerweer hebben we tenslotte gehad. Waterpeil mag hier en daar nog wel een beetje zakken. Dat heeft in ieder geval onze volle aandacht.
 
X-Callantsoog.nl

Sponsors
Evenementen vallen of staan met sponsoren. Wij hebben dit jaar weer geweldige sponsoren weten te enthousiasmeren.  Klik eens op deze link, kijk en waardeer de bedrijven die op onze site staan. En mocht je iets nodig hebben wat zij als dienst of waar kunnen leveren, denk naar onze sponsoren.

Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers, geen evenement. Wij hebben tijdens onze twee dagen totaal 70 vrijwilligers actief. Van verkeersregelaar tot bruggenbouwers. Van catering mensen tot sponsordoekophangers. Van EHBO’ers tot goodie-bags makers. Van rijplaatleggers tot parcours-uitzetters. Prachtig het enthousiasme  van al deze behulpzame en betrokken mensen te zien.
 


Applaus voor onze sponsoren!!