X-Run

De X-Run is voor runners die een 10 kilometer eens anders willen lopen. Strand, trap, gravel, gras, asfalt, brug op, brug af, duinen, strandpaviljoen, maakt het net even anders en spannender. Het gehele parcours kun je hardlopend afleggen. Toch smaakt de finish lekkerder dan andere 10km runs. Komt door het prachtige parcours en omstandigheden. 

X-Bike

Op 24 september om 10:00 uur start de X-Bike Callantsoog. Bikers wagen zich aan een heerlijke 5 uur durende race. Over het zelfde parcours als de X-Run van 10 kilometer in en om Callantsoog worden er prachtige verhalen gemaakt. Ieder zijn eigen ervaring. 

Aan X-Bike Callantsoog kun je meerijden als TEAM Biker of als Individuele Biker. 

 

Klik op deze button en ga naar "INSCHRIJVEN"

 Eerste herfststorm perfect voor de X-Run - de X-Bike

De storm van vandaag is ideaal voor de omstandigheden op het strand. De wind in combinatie met de zee, heeft het strand weer mooi vlak en kogelhard gemaakt. Als de omstandigheden in het weekend van 23 en 24 september weer lekker rustig zijn, kunnen de bikers en runners knallen over het strand. Iets om naar uit te kijken.

X-Bike goede voorbereiding Hoek van Holland  
Den Helder

 

5 November 2017 wordt de laatste keer Hoek van Holland – Den Helder verreden. De inschrijving voor dit evenement is inmiddels vol. De X-Bike is een evenement, welke aansluit als voorbereiding op 5 november en wij zijn nog niet vol!!
Doe je mee op 5 november, doe dan ook mee op 24 september aan de X-Bike. Hieronder kun je jezelf inschrijven. Wil je meedoen op 5 november en ben je nog niet ingeschreven, dan is de X-Bike een goed alternatief. Kortom, doe mee aan de X-Bike. Wij zien je natuurlijk graag komen.
 

Klik op deze button en ga naar "INSCHRIJVEN"

X-Run – Nu ook een 8 kilometer!!

Vanmorgen vroeg heeft de organisatie over nagenoeg het gehele parcours van de X-Run gelopen. De storm en de regen maakte de omstandigheden pittig. Weersvoorspelling nu voor 23 september is dusdanig rustig, dat de runners een mooie dag gaan beleven. Het parcours is en blijft fantastisch.

Een inmiddels vaker gehoorde opmerking is dat niet iedereen een 10km kan/wil lopen. Daar willen wij natuurlijk rekening mee houden. Vandaar dat wij nu ook een short-cut in het parcours hebben gebracht. Daarmee wordt de afstand 8 kilometer. Bij het ophalen van je startnummer, kun je aangeven of je de 10 of 8 kilometer wilt lopen. Dit kun je dus niet aangeven bij de inschrijving.

Ben je nog niet ingeschreven? Doe het gewoon. Je zult met een blij gevoel dit evenement beleven.
 

Applaus voor onze sponsoren
X-Callantsoog.nl